info@snaps-opskrifter.dk

Skal snapsen fryses?

Jeg vil klart sige at den IKKE skal fryses! Når snapsen fryses forsvinder det meste af smagen og de små nuancer der kan være i forskellige akvavitter. Tilbage står kun smagen af sprit, og det er derfor mange ikke bryder sig om julesnapsen.
Frys derfor ikke snaps, lad den stå ved stuetemperatur og nyd snapsen i stedet.

Snaps er ikke min kop te!

Hvis du stadig ikke er til smagen, kan det være fordi det er den forkerte snaps du har købt. Snaps minder meget om vodka i smagen – Af intet. Der findes 1000 forskellige snapse der ude. De mest kende er Brøndums eller Aalborgs Taffel akvavit. Begge har de tilfælles af de smager meget af kommen; og det er netop den smag mange ikke bryder sig om.
Næste gang du kigger efter snaps til middagsbordet, at kig efter andre smage, eller lav din egen.
En klassisk og spændende snaps kunne være Porse snaps, den kan du finde opskriften på her
Når du laver din egen snaps, har du altid noget spændende at fortælle om ved bordet, og du vil med stolthed fortælle hvordan den er lavet, og hvor de forskellige ingredienser kommer fra.

Se her, hvilke ingredienser du kan finde i naturen netop nu.

Er der snapse som skal fryses?

De fleste snapse har godt af at være ved stue temperatur, da der kommer mest smag ud. Men faktisk har nogle snapse godt af at fryses eller være afkølet. Lige som portvin, der på grund af dens sødme, gerne må køles, har mange af de søde snaps godt at af blive afkølet eller frosne. Hvis du skal have mere end én snaps, kan de søde snapse/ likøre hurtigt blive kvalm. Derfor nydes de gerne kolde. Disse snapse vil typisk også komme frem til desserten eller ved kaffebordet.

To flasker aalborg akvavit

Flere lignende