info@snaps-opskrifter.dk

Karamel snaps

Karamel blandet i snaps eller likør er for mange kendt fra kendte mærkevare, da det er en god mixer ingrediens til eksempelvis cocktailen Champagnebrus.


Champagnebrus er baseret på isen som er en dansk klassiker fra Frisko

Ingredienser

  • 150 gram sukker
  • 1 flaske snaps/ vodka

Trække tid: 1 uge

Fremgangsmåde

  • Bred sukkeret jævnt ud på en tør pande.
  • Lad sukkeret smelte langsomt for at undgå det brænder på.
  • Hæld karamel massen ud på bagepapir.
  • Når karamellen er størknet, skal den knuses til mindre stykker.
  • Det knuste karamel skal nu i et glas, og overhældes med snaps.
  • Ryst glasset et par gange om dagen.

Hvis snapsen ikke er sød nok, eller ikke smager nok af karamel; kan du bare tilføje 75 gram karamel mere. Forsæt med at tilføje 75 gram, til at den rammer den ønskede smag.

Lignende snapse

Salt-karamel

Flere lignende