info@snaps-opskrifter.dk

Agurk

Agurk snaps er en meget mild snaps, som er perfekt til fisk og salater. De fleste akvavitter er lavet på kommen eller dild, og desværre falder det ikke i alles smag. Her er agurk et godt valg til en kryddersnaps, for folk som er trætte af den klassiske akvavit; eller til dig som vil prøve noget nyt.
Den er god til de samme retter som en “normale” akvavitter vil gå til, så som smørrebrød og julens fede mad.

Ingredienser

  • En halv agurk (økologisk)
  • 1 flaske snaps/ vodka

Trække tid: 1 – 2 dage

Fremgangsmåde

  • Find den perfekte smagsfulde agurk.
  • Snit halv delen af den i tynde skiver.
  • Læg skiverne i et glas.
  • Hæld flasken med snaps i glasset.
  • Lad nu blandingen stå i cirka 1 – 2 dage, og filtere herefter gennem et kaffefilter.
  • Ryst glasset et par gange om dagen.

Kryddersnapsen kan bruges til et alternativ til akvavit lavet på kommen eller dild, da den er mild i smagen. Hvis du vil eksperimentere lidt mere med smags sammensætning, kan du bruge agurksnapsen til at lave en Gin&Tonic snaps. I mange Gin og tonics indgår agurk som en del af garnish. Du kan finde min opskrift på en Gin&Tonic snaps længere nede på siden.

Du kan finde andre snapse med Agurk her.


Flere lignende